Aanvullende Informatie

RijdendeDierenarts.nl, is onderdeel van Merels Dierenkliniek. We streven ernaar om u de best mogelijke diergeneeskundige zorg te bieden, en hier is wat extra informatie over onze service:

Opname bij Merels Dierenkliniek: Als uw huisdier onverhoopt te ziek is en een opname in een dierenartspraktijk nodig heeft, zorgen wij voor een vlotte overgang. Uw huisdier kan worden opgenomen bij Merels Dierenkliniek. Onze dierenarts kan de opname regelen en zelfs het vervoer van uw huisdier naar de praktijk verzorgen.

Operaties in de Kliniek: Hoewel wij uitgebreide zorg aan huis bieden, vinden operaties plaats in onze goed uitgeruste kliniek. Dit stelt ons in staat om uw huisdier nauwlettend te volgen tijdens het herstelproces. Pas als uw huisdier volledig wakker en op de juiste temperatuur is, mag het naar huis terugkeren. Als u niet in staat bent om uw huisdier naar de praktijk te brengen, bieden wij ook haal- en brengdiensten aan tegen een bescheiden vergoeding.

Afspraak Plannen: Om onze service zo efficiënt mogelijk te maken, raden wij aan om een dag van tevoren een afspraak te maken. Zo kunnen we de routes van onze dierenartsen logistiek plannen en vermijden we vertragingen door verkeer. Einde middag de dag voor het bezoek ontvangt u een telefoontje van ons met een tijdsindicatie. Als u dezelfde dag nog een dierenarts nodig heeft, brengen wij extra voorrijkosten in rekening.

Telefonisch contact: De dierenarts of paraveterinair zal u bellen met een anoniem nummer of via het nummer van Merels Dierenkliniek (023-5316033)