Extra informatie

Rijdendedierenarts.nl valt onder Merels Dierenkliniek. Hierdoor kunnen wij bij u thuis zo veel mogelijk zorg verlenen. Blijkt uw huisdier toch te ziek te zijn, en raden wij een opname in een dierenartspraktijk aan, dan kan uw huisdier opgenomen worden bij Merels Dierenkliniek. De dierenarts kan indien nodig de opname helemaal voor u regelen en ook uw patiënt naar de praktijk vervoeren. De auto is uitgerust met een bench, zodat uw huisdier goed beschermd vervoerd kan worden.

Wij opereren niet bij u thuis. Wij willen graag goede diergeneeskundige zorg bieden. Dat betekend dat operaties op de kliniek gebeuren. Hierdoor kunnen wij de patiënten ook goed in de gaten houden als ze wakker worden. Pas als de patiënt helemaal goed wakker is en op temperatuur is, mag de patiënt weer naar huis. Als u de patiënt niet naar de praktijk kunt brengen, dan komen wij uw huisdier ophalen en brengen uw huisdier na de operatie weer thuis. Hiervoor vragen wij een hele kleine vergoeding.

Wij raden u aan een dag eerder te bellen voor het maken van een afspraak. Wij roosteren de dierenarts zo logistiek mogelijk in, zodat ze weinig last krijgt van files. U wordt de avond voor het bezoek gebeld zodat u een tijdsindicatie van ons kan krijgen. Wilt u op dezelfde dag nog een dierenarts zien, dan worden dubbele voorrijkosten in rekening gebracht. De dierenarts belt u met een anoniem nummer.